autohopper-logo-225
 

Op zoek naar goedkope partij om een busje te huren in Emmeloord

Huur goedkoop een verhuisbus of bestelwagen bij Autohopper bus verhuur in Emmeloord. Wij hebben een breed aanbod aan bussen met verschillende laadruimtes, zoals 3m³, 6m³, 11m³ en zelfs 20m³. Iedereen met een rijbewijs kan bij ons een verhuiswagen of bus huren. Geen kleine lettertjes, een scherpe prijs en heldere voorwaarden, kies voor Autohopper Emmeloord. Bushuur? Kom gezellig langs.

 

Goedkoop busje huren bij Autohopper Emmeloord!

Een bestelbus huren is te duur? Nee joh! Niet bij Autohopper Autoverhuur Emmeloord! Een busje huren voor een dag is al te verkrijgen vanaf 29. Het goedkoop huren van een bestelbusje is iets wat wij erg belangrijk vinden. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om erin te rijden.


Personenbusje huren?

Bij Autohopper Emmeloord is het mogelijk om diverse personen busjes te huren met meerdere plekken. Een 6,8 of 9 persoons busje huren? Neem contact met ons op om te horen wat wij hebben klaarstaan voor jou.

 

Zakelijke lease bij Autohopper Emmeloord. Rij vandaag nog weg in jouw bestelbus.

Wij kunnen ons voorstellen dat je als zzp'er niet zit te wachten op veel te duren bestelbussen. Kies daarom voor het voordelige zakelijke leasen van een bestelbus bij Autohopper Emmeloord. Er is voldoende aanbod! Rij weg in een bestelbus tussen de 3m³ en de 20m³.

 

Neem contact met ons op via:

T 0527 69 74 00

 

Een verhuisbus huur je bij Autohopper Emmeloord!

Bij Autohopper Emmeloord is het mogelijk om een verhuisbus te huren en een bakwagen. De bakwagen is 20 m³ en is het meest geschikt voor grote ladingen. Wil jij een verhuisbus huren voor het vervoeren? Wij hebben verschillende verhuis bussen en bakwagens staan. Onze verhuis bussen zijn geschikt voor zwaar en licht transport

Bekijk ons aanbod van bussen

 

bus-huren

auto-huren

shortlease