Veel autobedrijven geven aan dat uw auto kan worden voorzien van groot en klein onderhoud. Autoservice van Staveren geeft u graag meer informatie over wat er gebeurd tijdens een onderhoudsbeurt.

 

Controles bij kleine onderhoudsbeurt

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op 20 verschillende aspecten. Dit is belangrijk omdat eventuele mankementen zo tijdig worden ontdekt. De auto wordt rondom nagelopen op niet of slecht functionerende onderdelen, zoals verlichting, ruitenwissers en sproeiers. Daarbij wordt ook gekeken naar de staat van de remmen en banden. Wat betreft de binnenzijde van de auto worden alle vloeistoffen gecontroleerd en tevens wordt de airco gecheckt. Ook de motorolie en het bijbehorende filter worden vervangen.

 

Controles bij grote onderhoudsbeurt

Bij het uitvoeren van een grote beurt wordt er grootschalig onderhoud gepleegd aan uw auto. Dit om te zorgen dat u veilig kan blijven rijden en de auto zijn waarde blijft behouden. Alle remmen worden losgehaald en schoongemaakt of vervangen wanneer nodig. Alle filters (brandstof, olie, lucht en interieur) worden vervangen. Buiten deze werkzaamheden worden ook net zoals bij een kleine beurt de verlichting, airco, ruitenwissers etc. gecheckt. Laat deze beurt tijdig uitvoeren om de prestaties van uw auto te waarborgen.

Kwaliteit en techniek

CarXpert autobedrijven werken samen met GroupAuto grossiers om de beste kwaliteit auto-onderdelen in uw auto te zetten. De GroupAuto grossiers bieden, samen met Eurogarage Nederland, de CarXpert autobedrijven ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en technische trainingen. Zo houden monteurs hun technische kennis altijd up-to-date. Daar profiteert u als consument van!

Wilt u weten welke GroupAuto grossiers de CarXpert deelnemers faciliteren?

 

 

plan-een-afspraak

diagnose

DIAGNOSE STELLEN

onderhoud

ONDERHOUD

automaat

AUTOMAATBAK SPOELEN

airco

AIRCO CHECK

uitlijnen

UITLIJNEN

ev

HYBRIDE & ELECTRISCH

mobiliteit

MOBILITEITSSERVICE